YEME-İÇME Gülçin Köroğlu

D.REAM AKADEMİ’DE SEN DE YEMEĞE EŞLİK ET!

d.ream Akademi; Bosch’un katkıları ile düzenlediği, her ay farklı lezzetlerin yanı sıra pişirme sırlarını meraklılarıyla paylaştığı mutfak atölyelerine bir yenisini daha ekliyor.

d.ream Akademi, farklı lezzetlerin birbirleriyle uyumunu keşfetmek isteyenleri 12 Kasım Cumartesi günü Executive Chef Tongar Fırat & Head Sommellier Stephane Vattepain eşliğinde düzenlenecek olan “Yemeğe Eşlik Edenler” etkinliğine davet ediyor. Katılımcılara kendi mutfaklarında harikalar yaratma fırsatı sunan kuruluş, kasım ayı boyunca özel lezzetler pişirmek isteyen herkesi ağırlamaya devam edecek. Etkinliğinin menüsünde; yerelması çorbası, fındık ve ıspanaklı pesto, taze baharatlı kuzu fileto, kaparili ve pembe biber taneli parçalanmış taze patates, soğan turşusu salsa ve Sous Vide tekniğiyle hazırlanan Creme Brulee yer alıyor. Head Sommellier Stephane Vattepain’in uzmanlığıyla eşlik edeceği ve eğitimde kendi alanı hakkında bilgiler vereceği atölye çalışması gerçek bir ilham kaynağı.